Pár szóban rólam

Történetem

Simon István vagyok, a Junior Sales Tréningek megálmodója.

Több területen tevékenykedtem eddigi karrierem során, voltam fémipari termelésvezető, milliárdos értékben beszerző, projekt menedzser, egy ideig dolgoztam külföldön is. Sok képzésen részt veszek, rengeteg könyvet olvastok, sok száz órányi hanganyagot hallgatok, részt veszek konferenciákon. Mindig is érdekelt az önfejlesztés, a tanulás, és az embereknek való segítség nyújtása.

A más területen szerzett tapasztalatok nagy hasznomra váltak az értékesítés során, az emberekkel való bánásmódban, kommunikációban, és ténylegesen az értékek átadásában.

Jó pár éve csöppentem bele a sales csodálatos és kihívásokkal teli világába, ami előtt én is jó pár évig kacérkodtam a gondolattal, hogy belevágjak, hiszen ez a szakma folyamatos változással jár, rugalmas és kreatív életmódot, gondolkodást követel meg, és abból a bizonyos komfortzónából nekem sem volt könnyű kilépni, de abszolút megérte, és sosem bántam meg!

Pontosan tudom, és átérzem, milyen az amikor valaki kezdőként elkezd dolgozni, és a munkahelyek többségén egyből a maximális teljesítményt várják el tőle, de sok esetben nem adják meg ehhez a kellő tudást, eszköztárat, stratégiát.

Kiket kellene hívni, hogyan keressem a partnereket, mi legyen a stratégiám, milyen kérdésre mit és hogyan kell válaszolni, és a többi kellemetlen kérdőjel a fejben, ami sok bosszúságot tud okozni, és gyakran már az ígéretes pálya elején elveszik az ember kedvét ettől a tevékenységtől. Pedig kellő felkészültséggel rengeteg örömöt, és bevételt tud generálni, ha ezzel foglalkozol!

Küldetésem az olyan tehetséges értékesítők képzése, akik pályájuk elején járnak, és nem kapnak elegendő segítséget, képzést munkahelyükön, extra tudást szeretnének elsajátítani, esetleg nem rendelkeznek mentorral vagy olyan lelkes, leendő kollégák, akik kacérkodnak a gondolattal, hogy ezzel a hivatással foglalkozzanak, de nem tudják, hogy melyik irányba induljanak el.

„Ha holnap bajnok akarsz lenni, ma légy tanulékony!” – John C. Maxwell

Visszajelzések

Mindig hálás vagyok, ha értékelitek munkámat!

Kezdő értékesítőként nem tudtam merre induljak el. A munkahelyem célokat adott, bónuszrendszert kaptam, de sajnos vezetőm tartós megbetegedése miatt egyedül maradtam a kitűzött mérföldkövek elérésében, és senki másnak nem lett volna ideje Rám. Akkor bukkantam a neten a Junior Sales Akadémiára, és azonnal fel is vettem a kapcsolatot. A munkahelyem támogatta a tréningeket anyagilag, aminek idővel meg is lett a gyümölcse. A célok elérése sikerült, és vezetőm a visszatérése után elégedetten konstatálta, hogy szinte már egy kész értékesítőt kapott segítségül! Meleg szívvel ajánlom!

Andi

műszaki értékesítő

4 hónapja dolgoztam, mint értékesítő és tanácsadó egy munkahelyen, de nagy múlttal nem rendelkeztem ebben a munkakörben. Az addigi kisvállalatok helyett, nagy multicégekkel kezdtem foglalkozni, és megtapasztaltam, hogy a régen bevett fogások nem olyan hatékonysággal működnek. Szükségem volt egy olyan emberre, aki ebben otthon van, és pont ekkor egy ismerősöm javasolt a Junior Sales Akadémiát. Felhívtam Istvánt, mindent alaposan átbeszéltünk, belevágtunk a közös munkába. Heti szinten összeültünk, átbeszéltük a tapasztalatokat, javítottuk az nagy ügyfelekkel való kommunikációt, és az eredmények elkezdtek jönni. Nem gyorsan, de stabilan emelkedő ütemben növeltem a cég bevételeit is, és én is nagyon megbecsülésben részesültem. Csak ajánlani tudom azóta is a kezdő értékesítőknek, ha rövidebb idő alatt nagyobb eredményekre szeretnének szert tenni.

Arnold

junior nagyvállalati értékesítő

Sosem dolgoztam értékesítőként, viszont mindig is érdekelt ez a munka. A fix pénzért való munka „biztonságos”, de egyben unalmas, és túl monoton volt számomra. Szerettem volna, ha az elért teljesítményem után, a megbecsülésem is magasabb legyen. Ez a terep nagyon homályos volt számomra, ezért kerestem fel a Junior Sales Akadémiát, hogy készítsen fel, hogy mire számíthatok, és hogyan tudok rövidebb idő alatt eredményes értékesítő lenni. A tréningek közben elkezdtem munkát is keresni, és munkahelyemen is megbeszéltem jövőbeni terveimet. Eltökéltségemet látván, áthelyeztek a Sales részlegre, ahol konstatálták, hogy nem teljesen kezdőként vágok bele a feladatokba, és van elképzelésem arról, hogyan is kell ezt a munkát hatékonyan végezni.

Ha te is váltani szeretnél, és több megbecsülést kapni, alapozott tudással vágj bele. Köszönöm a megszerzett tudást és az átadott tapasztalatot.  

Dénes

„átképzett” értékesítő


Hadd segítsek a céljaidat felülmúlni!

Jelentkezés a tréningre

Scroll to Top